0%
Dior Rouge n°999

rouge Dior

« Een kleuraccent kan volstaan om uw voorkomen compleet te veranderen ». Rouge Dior is het nieuwe rood dat volstaat om alles te veranderen, om u een vibrerende allure te geven. Hij geeft uw look een haast vanzelfsprekende couture-elegantie. Nu al bijna 60 jaar geleden probeerde Christian Dior zich voor te stellen hoe hij "de glimlach van een vrouw mooier kon maken”. Voor de visionaire ontwerper moesten mode en cosmetica samen een total look à la Dior geven. Zijn 1e make-upproduct zou dus een revolutionaire lipstick worden. De rest is geschiedenis. Afgeboord met meer dan 1500 tinten. Ontdek de cultlipstick van het huis Dior.

Rouge Dior is an attitude

Rouge Dior, een attitude

Rouge Dior is een ritueel, een signatuur, een eenvoudige, perfecte, juiste attitude: die van de vrouw in Dior die enkel nood heeft aan een zweempje rood op de lippen om haar look af te werken. Een moderne en geraffineerde vrouw met een couturelook – de look die alles verandert, de look die enkel en alleen bepaald wordt door haar Rouge Dior. Deze vrouw is Natalie Portman. Voor de lens van Steven Meisel toont de Oscarwinnares in de straten van New York haar tijdloze elegantie, met in de hand haar lipstick, haar onmisbaar make-upproduct, haar Rouge Dior.

Ontdek de foto’s van de making-of
Making-of

Een couturesilhouet

Diepblauwe lak, een ring met vlechtwerkmotief dat uit duizenden te herkennen is, een dop waarin de zilveren initialen delicaat gegraveerd staan… Zij vormen de essentie van de nieuwe Rouge Dior en van de filosofie van het huis op de 30, avenue Montaigne waarvan deze nieuwe lipstick een exponent is. De elegante en uitgekiende stijl straalt tijdloze chic uit en maakt van deze lipstick het ultieme stijlaccessoire.

Meer weten
Une nouvelle silhouette couture

Een sensuele verzorging

Christian Dior wilde maar een ding: « Vrouwen niet alleen mooier maar ook gelukkiger maken. » Gelukkig met een verzorgde, stralende schoonheid. De nieuwe formule van Rouge Dior beantwoordt hier helemaal aan: hij verzorgt de lippen, maakt ze glad en modelleert ze waardoor de glans van elke tint volledig tot zijn recht komt. Het geheim van dit alles is een steenbreekextract dat de celvernieuwing stimuleert en hyaluronzuur dat de lippen hydrateert en onmiddellijk voller maakt.

32 couturesignaturen

Rouge Dior bestaat uit tweeëndertig tinten, bedacht door Tyen, creatief directeur kleur van de make-up van Dior. De lipstick laat elke schoonheid stralen. Hij is schitterend, essentieel en beschikt over de juiste dosis pigmenten en de juiste intensiteit om net die kleur te geven waarmee elke vrouw haar eigen stijl kan vinden. De nuances dragen een naam die nauw verwant is met de couturewereld. Ze geven de lippen een gesatineerde finish, de mooiste stoffen waardig. Rouge Dior, de echte couturelipstick. Vier stertinten voor een echte coutureallure.

 • 786

  Mauve Mystère

  Een glanzend en intens paars, fascinerend en uniek, de paradox van de Dior-vrouwelijkheid met verschillende facetten.

  Meer weten
 • 565

  Vogue

  Een krachtig en fel roze met een veelzeggende naam die verwijst naar mode en trends.

  Meer weten
 • 775

  Darling

  Een echt Dior-roze, geïnspireerd op de schitterende avondjurk uit de lente-zomercollectie 1948, het embleem van de stralende en glamoureuze vrouwelijkheid.

  Meer weten
  De look bekijken
 • 766

  Rose Harpers

  Een intens roze als hommage aan Carmel Snow, redactrice van Harpers Bazaar die de woorden: "This is such a New Look" uitsprak bij het zien van de eerste collectie van Christian Dior in 1947.

  Meer weten
 • 671

  Deauville

  Een krachtig en fris fuchsia met pure glans, een verwijzing naar de kleuren van een zonnige zomer in Normandië.

  Meer weten
 • 468

  Rose Bonheur

  Een poederroze dat verwijst naar de eeuwige wens van Christian Dior om vrouwen niet alleen mooier maar ook gelukkiger te maken.

  Meer weten
 • 277

  Rose Déclamation

  Een sterk, verleidelijk en uitgesproken roze, een ode aan de verleidelijke en triomferende Dior-vrouw.

  Meer weten
 • 361

  Rose Baiser

  Een delicaat pastelroze dat even delicaat op de lippen ligt als een Haute Couture-creatie op de huid.

  Meer weten
 • 844

  Trafalgar

  Een sensueel koraalrood dat na het aanbrengen gedurfd en energiek overkomt. Geïnspireerd op de opvallende jurken met dezelfde naam die Christian Dior gebruikte om zijn publiek tijdens zijn presentaties te verrassen.

  Meer weten
  De look bekijken
 • 526

  Macadam

  Een intens en resoluut modern koraalrood met amberachtige gloed, een souvenir van de lievelingen van Christian Dior die door de 30, avenue Montaigne liepen om naar hun pasbeurt te gaan.

  Meer weten
 • 028

  Mazette

  Een frisse tint die verrast en verleidt op het eerste gezicht – net als de jurk met dezelfde naam.

  Meer weten
 • 553

  Sillage

  Een warm roze dat opvallend aanwezig is... Als een parfum dat je nooit vergeet.

  Meer weten
 • 365

  Rose Songe

  Een roze met koraaltoetsen, dromerig en delicaat, een gedroomd souvenir van een zacht golvende galajurk in satijn.

  Meer weten
 • 532

  Plisse soleil

  Een fel en levendig koraalrood, een hommage aan de plissé, de signatuur van het Huis.

  Meer weten
 • 539

  Ambre Zémire

  Een doortastend maar delicaat koraalrood, gewaagd en subtiel, de signatuur van de allure van de Dior-vrouw.

  Meer weten
 • 319

  Trench

  Het sterstuk van de Dior-defilés, geïnterpreteerd in een rozenhouten versie opgefleurd met een beige toets. Het summum van elegantie.

  Meer weten
 • 941

  Rouge Cannage

  Een Dior-rood dat verwijst naar de meest bekende en meest visuele code van het huis. Een echte couturetint.

  Meer weten
 • 779

  Illusion

  Een onmiddellijk verleidelijk transparant rood met vurige accenten …

  Meer weten
 • 644

  Rouge Blossom

  Een verheven rood, schitterend op de lippen, een nieuwe interpretatie van de bloemenvrouw met delicate lijnen die Christian Dior zo vaak tekende.

  Meer weten
 • 743

  Rouge Zinnia

  Een diep, intens en sensueel rood, het summum van sensualiteit dat zich op de lippen ontplooit.

  Meer weten
 • 999

  999

  Rouge de Dior. Het absolute icoon. Deze mythische lipstick is een perfecte weergave van de eerste lipsticks van Christian Dior met de nummers 9 en 99. De tijdloze elegantie van Dior, te combineren met een jeans, een vest van de Bar-tailleur en stiletto’s.

  Meer weten
  De look bekijken
 • 958

  Sterling Red

  Een passioneel, compact rood waarvan de naam afkomstig is van een jurk die Christian Dior zelf creëerde.

  Meer weten
 • 765

  Montmartre

  Een vurig, smeulend rood dat de lippen een geraffineerde glamourtoets geeft. Een nieuw cultrood made in Paris.

  Meer weten
 • 813

  5TH Avenue

  Een geraffineerd, intens, urban violinerood om onbeperkt te dragen als modestatement in de straten van New York.

  Meer weten
 • 169

  Grège 1947

  Een stralend en elegant nude dat de teint zachtjes opfleurt. Geïnspireerd op de kleur van het beroemde vest van de Bar-tailleur die in 1947 gepresenteerd werd en de reflectie van de geraffineerde elegantie van een doordacht nude.

  Meer weten
  De look bekijken
 • 663

  Guipure

  Om de teint nog meer te doen stralen werd dit mooie fuchsia verrijkt met een zweempje fris blauw.

  Meer weten
 • 263

  Swan

  De zwaan is het symbool van gratie en elegantie in de ogen van Christian Dior. De vogel inspireerde hem voor een delicaat bloemblaadjesroze.

  Meer weten
 • 434

  Brun Samarcande

  Een rozenhout dat in zijn intense glans de harmonie en de warmte van de huidtinten bevat en daardoor perfect met de lippen versmelt.

  Meer weten
 • 683

  Esquisse

  Het perfecte koude bruin, een evenwichtige tint, met de juiste intensiteit om de lippen te accentueren met een Parijse elegantie.

  Meer weten
 • 459

  Charnelle

  Roze met een zweempje koraal: de fusie van absolute elegantie volgens Christian Dior en ontwapenende charme.

  Meer weten
 • 890

  Brun Jungle

  Een warm bruin afkomstig van het junglemotief van Dior dat verschillende keren terugkwam in zijn couturecreaties.

  Meer weten
 • 988

  Rialto

  Een rozerood geïnspireerd op de kleuren van het zuiden en de ontelbare reizen die de creaties van het Huis Dior verrijkten.

  Meer weten

Look
rouge
« Ik houd van rood. Het is verkwikkend en flatterend, het is de kleur van het leven », schreef Christian Dior. Hij doopte zijn eerste lippenrood 9, dat later terug opdook als 99 en vandaag 999 is geworden – een chic, sensueel lippenrood met tijdloze glans.
Look Trafalgar
Een flamboyante look, net als de Trafalgar-jurken, zoals Christian Dior ze noemde. Deze sensationele jurken zorgden bij elke presentatie voor een complete verrassing.
Look Darling
Een frisse look die de naam kreeg van de Darling-jurken van Christian Dior, drie creaties die hij presenteerde in de lente-zomer 1948, de herfst-winter 1950 en de lente-zomer 1952.
Look Grege
Een mix van grijs en beige, twee lievelingskleuren van Christian Dior: grège is een mythische kleur die al gebruikt werd voor het vest van de Bar-tailleur van de allereerste collectie van het Huis in 1947.
 • De lipcontouren

  Een perfecte mond met een al even perfecte glimlach: het is de belofte van Rouge Dior die zich hiervoor graag laat vergezellen door twee basics voor de lippen. Hhet lipcontourpotlood van Dior wordt voor de gelegenheid gepresenteerd in twaalf tinten die perfect zijn afgestemd op de nieuwe nuances van de lipstick, de lippenkwast kreeg een nieuwe vorm waardoor hij nog gemakkelijker te gebruiken is.

  Meer weten
 • Nagellak

  De iconische tinten van Rouge Dior bestaan ook als nagellak. 999, Trafalgar en Darling worden voortaan op mond en handen gedragen, in een total look of als mix and match. Nuit 1947 geeft de nagels een dieprode kleur. Alle kleurexpertise van Dior, alle chic en elegantie van Rouge Dior – tot op de toppen van de vingers.

  Meer weten
 • De manicure

  Al meer dan vijftig jaar is de Crème Abricot een icoon voor de schoonheid van de nagels. Vandaag krijgt hij het gezelschap van zes nieuwe verzorgende producten, van remover tot topcoat, van voedende olie tot French manicure-stick, van basecoat tot de nagellak Diorlisse. Een onmisbare set voor mooie en gezonde nagels die perfect voorbereid zijn voor de nagellak van Dior.

  Meer weten

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE