Nagellak is een echt modeaccessoire met eindeloze mogelijkheden dat zowel een eenvoudige als een geraffineerde look helemaal afwerkt. De beste manier om een kleur te kiezen is hem te proberen. Zo weet je onmiddellijk welke kleur je staat. Er zijn nochtans enkele basisregels.

HOE KIES JE EEN NUDE TINT?

Voor een toon-op-tooneffect kies je de kleur in functie van de huidskleur. Een geslaagd nude-effect maakt de handen langer en fijner.
– Voor de bleke huid zal een roze nude zoals Tra-La-La het natuurlijke roze van de nagels benadrukken.
– De donkerdere of getaande huid kiest beter een warmere, lichtjes gele tint zoals het beige Muguet.
– Voor een onberispelijk en zeer modern effect is er het grijs-beige neonude van Dior Trianon dat elke huidskleur flatteert.
– En als het erg snel moet gaan zal een laagje Diorlisse de nagels voeden en de manicure doen houden. De bleke huid houdt het best bij Pétale de Rose, de donkere huid bij Rose des Neiges.

HOE KIES JE EEN RODE KLEUR?

Rode nagellak staat iedereen maar je kiest best de juiste kleur in functie van de huidskleur en het gewenste resultaat.
– De bleke huid neemt best een blauwachtig rood.
– De donkere huid kan elke rode tint dragen, maar een eerder geelachtig rood flatteert deze huidskleur het best.
– De kleur Rouge 999 is tijdloos, glamoureus en universeel. Het is het rood van de eerste Rouge Dior die in 1949 op de markt kwam.
– Nuit 1947 is een compacte en diepe paarse tint die elke look onmiddellijk een geraffineerd accent geeft.
– Massaï is de it-nagellak van het herfst-winterseizoen! Dit trendy dieprood geeft extra allure.
– Pandore is een zomers en trendy rood met pure, zonnige glans.

NEO-GREY

Deze nieuwe, grijsachtige tinten worden ook niet-kleuren genoemd. Ze omvatten alle taupe, grijsachtige, blauwachtige en astinten. Ze zijn origineel en discreet en ogen onberispelijk bij elke outfit.
Ze zorgen voor een moderne look en doen het uitstekend bij een nude of zwarte outfit. Voor een zeer geraffineerd effect combineert u deze tinten met een intense en zeer donkere smokey oogmake-up. Ze zijn eveneens een trendy alternatief voor de echte nude nagellaktinten.

COLOUR BLOCK

Deze flashy poppy kleuren zijn geknipt voor een resoluut trendy look. Met deze tinten wordt kleur een gemakkelijk en opgewekt modeaccessoire dat je verandert in functie van je outfit en stemming.
Deze originele tinten doen het uitstekend bij een chique en klassieke outfit: het contrast zorgt voor een modern accent. Met deze opvallende tinten vermijd je best een te uitgesproken make-up. Je kunt de kleur van de nagels wel afstemmen op de oogschaduw of de liner. Zo krijg je een verrassende combinatie.

ROZE TINTEN

Roze is tijdloos en flexibel. Ongeacht de nuance geeft roze steeds een absoluut vrouwelijk accent aan elke look.
– Voor een delicate look is het tere pastelroze Tra-la-la geknipt. Met zijn toon-op-tooneffect maakt hij de handen bovendien fijner.
– Het jeugdige koraalroze Wonderland zorgt onmiddellijk voor een gezonde en stralende look. Deze kleur maakt resoluut komaf met saaie handen!
– Het fuchsia Bonheur valt evenveel op als een echte lipstick. De kleur is een stijlaccessoire op zich dat de nagels doet schitteren en een sobere look doet opleven.

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE