HYDRATEREN, HYDRATEREN, HYDRATEREN

Net als de huid moeten ook de nagels gehydrateerd worden. Gebruik de Crème Abricot dus royaal bij het slapengaan. Wil je een light versie, gebruik dan de Huile Abricot om de nagelriemen te voeden.

ZO VIJLT U DE NAGELS

Gebruik nooit metalen vijlen. Ze beschadigen de nagels. Kies een niet te harde nagelvijl die niet te abrasief is. Gebruik de vijl enkel om de nagels vorm te geven, nooit om de nagels korter te maken. Hiervoor dient een nagelknipper. Ga met de vijl onder de nagels van de zijkant naar het midden zodat je de nagels niet beschadigt. Voor een onberispelijk resultaat moeten de nagels dezelfde lengte hebben. Indien een nagel korter is, moet je de andere inkorten. Om de handen fijner te maken, geef je de nagels een ronde of ovale vorm.

NAGELRIEMEN

Knip de nagelriemen nooit af: hoe meer je ze knipt, hoe meer de huid teruggroeit. Het is ook raadzaam ze regelmatig te hydrateren met de Huile Abricot en ze zachtjes terug te duwen met een proper staafje. Indien sommige velletjes pijn doen, kun je ze zachtjes verwijderen met een speciaal tangetje.

BASECOAT / TOPCOAT

Reinig de nagels voor je de Base Coat Abricot aanbrengt, ofwel met een remover ofwel door de handen met zeep te wassen.
Schuur de nagels niet om groeven te verwijderen; dit maakt de nagels enkel fragieler. Breng eerder een laagje Base Coat Abricot aan.
Draag nooit nagellak zonder de Base Coat Abricot: dit vraagt meer tijd maar het komt de nagels ten goede. De kleur wordt intenser en de nagellak blijft langer zitten.
De nagellak wordt nog stralender met de Top Coat Abricot die u zelfs enkele dagen na het lakken kunt aanbrengen. De glans is maximaal en u hoeft de nagellak niet opnieuw meer aan te brengen.

GEBRUIK

Breng steeds twee laagjes nagellak aan: het eerste laagje moet fijn zijn, zelfs wanneer de kleur niet homogeen is. Het tweede laagje maakt de kleur intenser en rijker. Laat wat ruimte aan de basis van de nagel om de nagelriem niet te kleuren.

DROGEN

Laat geen water over de nagels stromen om het drogen te versnellen: dit maakt de lak minder glanzend. U kunt wel zachtjes blazen op de nagels. Gebruik ook geen föhn om de nagels te drogen: de warmte maakt de lak week en verhindert het drogen.

BEWAREN

Je kunt de nagellak best in de koelkast bewaren.
Voeg nooit remover aan de lak toe om hem vloeibaarder te maken: dit verandert de kleur.
Reinig de hals van de flacon na elk gebruik zodat je flacon beter kunt afsluiten. Zo kun je de lak langer bewaren.

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE