In de wandelgangen van de defilés verdubbelen de make-up artists al dit talent en vakmanschap nog eens om spectaculaire looks te creëren. Het gaat hier om een unieke expertise die Dior blijft inspireren om steeds vernieuwendere producten te creëren.

De backstage geest volgens Dior

De make-up van Dior is ontstaan achter de schermen van de defilés. Daar, te midden van de couturecollecties, kreeg Christian Dior in 1953 het idee om zijn eerste lippenstift te lanceren, Rouge Dior. Vandaag komt de make-up van Dior, die nauw verbonden is met de modecollecties van het huis, ten volle tot zijn recht op de podia. De looks die voor elk defilé gecreëerd worden door de make-up artists van Dior worden vervaardigd met een uniek vakmanschap. Deze spectaculaire looks, ontworpen om de defilerende silhouetten te sublimeren, moeten alle aandacht naar zich toe trekken, maar ze moeten het ook goed doen op lange termijn zonder aan intensiteit in te boeten.

De make-up van Dior, gedurfd en gebaseerd op een dolle creativiteit, is helemaal doordrongen van de backstage geest waar hij altijd mee geassocieerd wordt. De make-up artists van Dior integreren hun visie en vakmanschap om deze make-up bij elk defilé nog beter te sublimeren. Dior observeert hun handelingen en luistert naar hun professionele adviezen om ook te innoveren en nieuwe producten voor te stellen, die rechtstreeks geïnspireerd zijn op de wandelgangen van de defilés.

Het gamma Backstage Pros

Dior ontwikkelde een gamma om de de handelingen van de make-upexperts te reproduceren: Backstage Pros, rechtstreeks geïnspireerd op de backstages van de defilés. Deze professionele producten laten toe de precieze handelingen van de make-up artists te reproduceren en zo precies de effecten te verwezenlijken die u wenst. De make-up artists van Dior geven u ook hun gebruikstips mee, zodat u het resultaat of de doeltreffendheid van het product nog kunt verbeteren in functie op basis van uw eigen voorkeur. Het gebruiksvriendelijk gamma Backstage Pros garandeert u in een handomdraai professionele resultaten bij u thuis.

Voor een unieke uitstraling

Met Skinflash kunt u uw hele gezicht een spectaculaire boost geven of lokaal bepaalde foutjes corrigeren: rimpels, zwarte puntjes, tekenen van vermoeidheid, …

Professionele tip: om uw teint op te lichten er uw gezicht er onberispelijk te laten uitzien brengt u Skinflash aan op de vijf sleutelzones van het gezicht: de punt van de kin, de neusbrug, het voorhoofd, de jukbeenderen en rond de neusvleugels.

Voor eindeloos lange wimpers

Dankzij Diorshow Maximizer geniet u elke dag weer van een intense blik: de werking van uw mascara wordt vermenigvuldigd en het verzorgende effect geeft uw wimpers nieuw leven.

Professioneel advies: om de verzorgende werking van Diorshow Maximizer te optimaliseren en uw wimpers zelfs zonder make-up mooi te krullen brengt u Diorshow Maximizer aan 's avonds voor het slapengaan.

Voor mooie volle lippen

Lip Maximizer hydrateert uw lippen en maakt ze voller met één enkel gebaar. Kan alleen gebruikt worden of als aanvulling bij uw lippenstift om deze te sublimeren.

Professioneel advies: breng Lip Maximizer 's avonds aan, net voor u gaat slapen. Bij het ontwaken zijn uw lippen dan mooi vol en perfect gedefinieerd.

Om de kleur van uw lippen te sublimeren

Wanneer Lip Glow alleen gebruikt wordt reageert het op de warmte van uw lippen om de natuurlijke kleur te benadrukken. Onder uw gloss of lippenstift sublimeert Lip Glow de kleur voor een maximale impact.

Professioneel advies: breng Lip Glow aan onder uw Lip Maximizer voor natuurlijk gekleurde lippen en een complete verzorgende werking.

Voor een perfect gedefinieerde mond

Contour Universel omvat verschillende acties voor een perfecte mond met één enkel gebaar: het definieert de contouren, verbetert de houdbaarheid van uw lippenstift en past zich aan aan alle kleurnuances en huidskleuren.

Professioneel advies: breng Contour Universel aan net buiten de lijn van uw lippen. Breng daarna een gekleurde eyeliner aan binnen de contouren van uw lippen, zodat uw lippenstift perfect blijft zitten en niet uitloopt.

Voor een express manicure

Nail Glow, perfect voor een onmiddellijke French manucure, versterkt subtiel het roze en het wit van uw nagels en heeft ook een complete verzorgende werking.

Professioneel advies: breng een laag Nail Glow aan over een van de lichtere kleuren van Dior Vernis om de uitstraling ervan te benadrukken en te zorgen voor een unieke rozige gloed.

Voor een extreme glans op uw nagels

Gel Coat sublimeert uw nagels op een natuurlijke manier. Het egaliseert het nageloppervlak, sublimeert de rondingen en zorgt voor een intense en lang houdende glans.

Professioneel advies: om de glans te versterken en de vorm van uw nagels te perfectioneren, brengt u een grote druppel Gel Coat aan met behulp van het borsteltje en dat verdeelt u voorzichtig over het volledige nageloppervlak zonder druk te zetten.

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE